Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v13

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Renovera badrum

Det finns få saker så njutbara i ett hem som ett fräscht badrum. Nya kakelplattor, golvvärme, ett stort och härligt badkar eller en duschkabin. Dina drömmar sätter gränserna, inte dina hantverkskunskaper. 

För just den delen går det ju faktiskt att få hjälp med. Vi hjälper dig att hitta rätt firmor till rätt priser!
 

Badrumsrenovering – en kombination av flera hantverksarbeten

När en badrumsrenovering ska utföras så är det inte ofta inte bara en typ av hantverksarbete som ska utföras, utan flera olika branschkunskaper måste kombineras. Kakel och VVS-arbete utförs exempelvis inte av samma typ av hantverkare, och för vissa arbeten krävs dessutom elektriker.

Som om det inte vore nog med arbete att hitta kompetenta firmor och be om offerter, så behöver alltså olika delar av badrumsrenoveringen delas upp bland olika yrkeskategorier. 

Men som tur är så finns det idag företag som riktar in sig på just badrumsrenoveringen och kan erbjuda kvalificerade yrkeskunniga inom alla moment som renoveringen kräver. 

Genom att använda av vårt kontaktformulär kommer du i kontakt med flera av dem, och får på så vis möjlighet att välja den firma som passar dig allra bäst vad beträffar pris och kvalifikationer.

Hur mycket kostar en badrumsrenovering?

Det är svårt att ge en exakt siffra på vad en badrumsrenovering kostar, då detta begrepp kan betyda så många olika saker. Materialkostnaderna utgör en stor del av kostnaden och är också det som du i störst mån kan påverka. 

Ju mer exklusiva och lyxiga material du väljer, desto dyrare prislapp.

Vad du väljer är ju förstås helt upp till dig, men en vanlig lösning är att kombinera dyrare och mindre kostsamma material för att få ner slutpriset. Kanske väljer du exempelvis hellre ett billigare kakel men lägger mer pengar på ett högkvalitativt golv. 

Du kanske också tänker att det blir billigare att på egen hand inhandla allt material på förhand och sedan anlita hantverkare, men sanningen är den att många hantverkare faktiskt kan erbjuda rabatterade priser på material. 

Invänta därför dina offerter och diskutera med hantverkarna på förhand innan du börjar köpa material.

Vad gäller arbetskostnaden för en badrumsrenovering så får du oftast prisförslag per timme, eller per kvadratmeter och olika firmor kan variera lite i sin prissättning. Tänk också på att du som privatperson har rätt till ROT-avdrag på arbetskostnaden!

För att få ett exakt pris på vad just ditt drömbadrum kan komma att kosta så är det bästa sättet att ta in offerter från flera olika firmor. Genom oss får du upp till fem olika offerter att jämföra.

Våra senaste förfrågningar

Oscar bad om offert för Bygg & hantverkare

Misstänkt spricka i avloppsrör i radhus. Behöver filma rören för att identifiera var felet ligger.

Ahmad bad om offert för Bygg & hantverkare

Hej!
Jag renoverar mitt badrum och jag vill flytta avlopp till toalett en meter och en ny golvbrunn och rördragning inne i vägg och ta bort vattenburet element.

Med vänlig hälsning
Ahmad

Beatrice bad om offert för Bygg & hantverkare

Jag har en vägghängd toalett med frontad spolknapp(ifö). Det spolar inte i hela toaletten när spolknappen är monterad. Vet inte om del på ”baksidan” saknas eller om den är felmonterad. Önskar hjälp att bedöma och montera så att hela toaletten spolas.

Mahyar bad om offert för Bygg & hantverkare

Vill installera 45 st själv sug fläktar hemma
Jag har en elektrisk fläkt på taket.

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare

Under handfat droppar det vatten från röret från väggen/första muttern. Muttern går bara runt när vi försöker skriva åt denna. Känns som att något äldre material inuti kanske har vittrat sönder och inte står emot läckage längre, så behöver nog bytas ut. Ser enkelt ut,…

Mohammad Kassim bad om offert för Bygg & hantverkare

Installation av diskmaskin

anders bad om offert för Bygg & hantverkare

Hej,
Behöver byta en badrumsfläkt (fläkt och installation). Bor på Kungsholmen i Stockholm.
Mvh
Anders

Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare

Byte av termostater och t-rör som de sitter på. Totalt 9 st element som ska bytas på. Ink luftning och kontroll av funktion (värme till elementen). STAD-ventil finns i förrådet för att mäta på om det finns behov. Bor i radhusområde med gemensam undercentral.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.