Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Renovera badrum

Det finns få saker så njutbara i ett hem som ett fräscht badrum. Nya kakelplattor, golvvärme, ett stort och härligt badkar eller en duschkabin. Dina drömmar sätter gränserna, inte dina hantverkskunskaper. 

För just den delen går det ju faktiskt att få hjälp med. Vi hjälper dig att hitta rätt firmor till rätt priser!
 

Badrumsrenovering – en kombination av flera hantverksarbeten

När en badrumsrenovering ska utföras så är det inte ofta inte bara en typ av hantverksarbete som ska utföras, utan flera olika branschkunskaper måste kombineras. Kakel och VVS-arbete utförs exempelvis inte av samma typ av hantverkare, och för vissa arbeten krävs dessutom elektriker.

Som om det inte vore nog med arbete att hitta kompetenta firmor och be om offerter, så behöver alltså olika delar av badrumsrenoveringen delas upp bland olika yrkeskategorier. 

Men som tur är så finns det idag företag som riktar in sig på just badrumsrenoveringen och kan erbjuda kvalificerade yrkeskunniga inom alla moment som renoveringen kräver. 

Genom att använda av vårt kontaktformulär kommer du i kontakt med flera av dem, och får på så vis möjlighet att välja den firma som passar dig allra bäst vad beträffar pris och kvalifikationer.

Hur mycket kostar en badrumsrenovering?

Det är svårt att ge en exakt siffra på vad en badrumsrenovering kostar, då detta begrepp kan betyda så många olika saker. Materialkostnaderna utgör en stor del av kostnaden och är också det som du i störst mån kan påverka. 

Ju mer exklusiva och lyxiga material du väljer, desto dyrare prislapp.

Vad du väljer är ju förstås helt upp till dig, men en vanlig lösning är att kombinera dyrare och mindre kostsamma material för att få ner slutpriset. Kanske väljer du exempelvis hellre ett billigare kakel men lägger mer pengar på ett högkvalitativt golv. 

Du kanske också tänker att det blir billigare att på egen hand inhandla allt material på förhand och sedan anlita hantverkare, men sanningen är den att många hantverkare faktiskt kan erbjuda rabatterade priser på material. 

Invänta därför dina offerter och diskutera med hantverkarna på förhand innan du börjar köpa material.

Vad gäller arbetskostnaden för en badrumsrenovering så får du oftast prisförslag per timme, eller per kvadratmeter och olika firmor kan variera lite i sin prissättning. Tänk också på att du som privatperson har rätt till ROT-avdrag på arbetskostnaden!

För att få ett exakt pris på vad just ditt drömbadrum kan komma att kosta så är det bästa sättet att ta in offerter från flera olika firmor. Genom oss får du upp till fem olika offerter att jämföra.

Våra senaste förfrågningar

Felix bad om offert för Bygg & hantverkare

Tidigare ägare har byggt för ventilationen i köket vilket resulterat i en underkänd OVK. Behöver hjälp med ventilationsventil.

Madelene bad om offert för Bygg & hantverkare

Kostnad för byte av spiskåpa (CPDL spiskåpa volymdel vit) samt arbete.

Åsa bad om offert för Bygg & hantverkare

Jag vill få en offert på att installera en köksfläkt i hus.

Christofer bad om offert för Bygg & hantverkare

Installera bänkdiskmaskin i hyresrätt.

Sarah bad om offert för Bygg & hantverkare

Byta gamla kopparrör under diskbänk. Kopplingar läcker, rören har ärgat. Koppla ihop rör från huset med blandare

Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare

Jag behöver dra nya rör till mina radiatorer, 9st, enplansvilla byggd -59, rör i gjuten betongplatta som troligen läcker. Det går åt ca 1-2 liter per dygn som försvinner ej synligt. Fjärrvärme, centralen genomgången och läcker inte. Yta ca 15x7 m

Claes bad om offert för Bygg & hantverkare

Ventilationen i våra badrum o övriga huset

Stig bad om offert för Bygg & hantverkare

Vill ha hjälp med att byta en golvbrunn i ett badrum på Snövägen 313
23/9 eller 26/9
Enligt föreningen behöver man bila för att få bort den!
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.