Våra senaste förfrågningar

 • Jennie bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Byta blandare i köket. Ta bort grovdiskbänk i badrum, flytta ner torktumlare som står ovanpå tvättmaskin, dra om rör som nu går ut i grovdiskbänkens avlopp samt installera torktumlaren så vatten går ut i avloppet ist f till uppsamlingslådan.
  Vi är hemma dagtid och tar gärna...
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej, Det läcker vatten ur plaströren under diskbänken när jag tömmer en fylld vask i mitt kök t ex efter diskning. Jag behöver hjälp att stoppa läckan i rören och rensa avloppet i köket, gärna med spolning efteråt. Ett droppskydd behöver läggas in under diskhon.
  ...
 • Ronald Edward bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag ska flytta köket till ett annat rum. Vatten behöver dras om ca 1,5 meter genom icke bärande vägg samt avlopp (eventuellt?). Ventilation måste kanske även fixas i nya rummet. Tack!
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare
  Ska byta plats på tvättmaskin och kommod så behöver därmed dra nya vattenledningar. Avlopp finns redan.
 • Aristarchos bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej,

  Jag och min flickvän flyttade till en ny lägenhet igår. Tyvärr luktar det illa i badrummet och vi skulle vilja ha hjälp att se vad problemet är och avhjälpa problemet.

  Vidare så har vi problem med golvbrunnen i duschen där jag märkte nu på...
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare
  Byta avstängningskran till inkommande vatten i huset. I dagsläget går vattnet inte stänga av helt utan det rinner igenom lite vid åtdraget läge.
 • Elin bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag vill flytta blandaren till duschen. Jag vill installera en takdusch och i och med det dra vattenrör ca 50cm från där blandaren sitter idag. Det går vattenrör över hela denna del så det som behöver göras är att dra ner nya rör från huvudledningen...
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej!

  Jag hade en besiktning rörande ventilation i badrummet via min bostadsrättsförening. Via denna upptäckte jag att ventilationen inte fungerar som den ska. Jag skulle dels behöva en redogörelse över vad som behöver göras i badrummet samt (förmodligen) installera en Pax-fläkt i badrummet avseende utsug.

  Är detta...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.